Opdrachten voor Spikkel

Spikkel is de knuffel van Anne die altijd mee mag naar Zambia. Gewoon voor de gezelligheid en hopelijk haalt hij onderweg een beetje geld op.

De werking:

Stap 1: bedenk een leuke foto-opdracht die ik met Spikkel kan doen. Bijvoorbeeld: maak een foto van Spikkel bij het voetbalveld van Livingstone, maak een foto van Spikkel met je bagage op Schiphol, maak een foto van Spikkel te midden van de kinderen van de school, maak een foto van Spikkel naast verschillende soorten Afrikaans eten….. ect.. ect.. Per foto vraag ik dan minimaal 5 euro. Bedenk wel dat het handig is als de opdrachten uitvoerbaar zijn, en gedaan kunnen worden op de plekken waar ik heen ga. Ik ga naar Zambia bij de victoriawatervallen (Livingstone). Een foto van Spikkel op de Tafelberg in Kaapstad zit er niet in.

Stap 2: laat mij via, email (annesmudde@hotmail.com of info@lilato.com) weten hoe je Spikkel op de foto wil hebben. Beschrijf dit zo goed mogelijk. Vermeld ook duidelijk je naam, emailadres en het bedrag wat er tegenover staat. Wanneer ik de foto van Spikkel heb gemaakt stuur ik een mail met de foto.

Stap 3: Wanneer je vindt dat Spikkel het geld verdiend heeft, dus als je bericht hebt gehad dat Spikkel de opdracht heeft uitgevoerd, of misschien ook wel eerder, kun je de donatie overmaken op het volgende girorekeningnummer: 6313468 ten aan name van Stichting Lilato Foundation (IBAN: NL48INGB0006313468).

Stap 4: Het eerste spaardoel van Lilato en dus ook van Spikkel wordt een doorgangshuis voor de straatkinderen van Livingstone. Al het geld van Spikkel zal hieraan besteed worden. Via deze site  wordt de voortgang van het sparen en later (hopelijk) van het bouwen bijgehouden.